Prázdninový in-line kemp | Monkey´s Gym

Prázdninový in-line kemp | Monkey´s Gym

Prázdninový in-line kemp

In-line kemp Objevte s námi kouzlo pohybu a radosti na kolečkových bruslích. Tento moderní a populární sport je v našem kempu určen pro každého, začátečníka i pokročilého.

Na začátku kempu si děti rozdělíme dle jejich úrovně dovedností do tří skupin – začátečníci, mírně pokročilí a pokročilí. Pro každou skupinku máme připravenou samostatnou metodiku výuky tak, aby se v rámci svých aktuálních dovedností na kempu dále v bruslení zdokonalovaly.

Na konci týdne už s námi plynule bruslí i úplní začátečníci!

Užitečné informace:

  • Termíny Monkey´s Harfa: 8.7. - 12.7. / 22.7. - 26.7. / 12.8. - 16.8.
  • Termíny Monkey´s Šestka: 1.7. - 5.7. / 15.7. - 19.7. / 5.8. - 9.8.
  • Termín Monkey´s Chodov: nekoná se
  • Kemp probíhá: pondělí - pátek vždy 8:30 - 13:00
  • Věkové rozmezí: 4 - 10 let
  • Maximální kapacita: 15 dětí ve skupině
  • Cena: 3.290 Kč / turnus
  • Brusle, helmu a chrániče musí mít děti vlastní.

Na kemp se registrujte ZDE

In-line kemp Každý den začíná krátkým přivítáním a rozcvičkou v tělocvičně, po které se děti přesouvají do venkovních prostor. Na začátku kempu dětem lektoři při oblékání plně asistují a pomáhají oblékat chrániče, brusle a helmu. Postupně se snažíme, aby oblékání a obouvání zvládaly děti samy.

Na bruslích následuje společné protažení celého těla a nácvik správného padání. Po rozcvičce se děti ve svých dovednostních skupinách věnují po celé dopoledne intenzivnímu tréninku. Dopoledne je rozděleno do dvou bloků proložených zdravou svačinkou. Po celou dobu dbáme na dodržování pitného režimu.

Začátečníci:

In-line kurzy Postupně zkouší na bruslích ťapat a rozjíždět se. Intenzivně trénujeme správné pády a zvedání se do stoje. Průběžně přidáváme delší ježdění a nové cviky. Klademe důraz na procvičování rovnováhy, správný postoj na bruslích, odrazy z obou nohou a mnoho dalšího. U začátečníků používáme vhodné pomůcky, které dětem pomáhají ke snadnějšímu osvojení nových dovedností - například lano, kroužky, tyče a další. Lektor se začátečníkům věnuje v individuálním režimu dle jejich pokroků, vše ukazuje a vysvětluje. Hlavní je, aby děti bruslení od začátku bavilo.

Pokročilí:

Dle úrovně pokročilosti již klademe větší důraz na techniku jízdy. Důležité je prohlubování dovedností v oblasti zatáčení a brzdění. S dětmi trénujeme přešlapování, jízdu pozadu nebo slalom. Postupně zařazujeme složitější prvky jako je jízda po jedné noze, rychlejší jízda, starty nebo přeskok přes překážky.

In-line kemp Aby učení bylo pro všechny děti zábavnější a lehčí, používáme různé barevné pomůcky a každou aktivitu prokládáme hrou. Naše kurzy vedou kvalifikovaní a zkušení lektoři/rky Monkey´s Gym podle námi předem stanovené a propracované metodiky. Kvalitu kempů pravidelně kontrolujeme a vyhodnocujeme. Dbáme na to, aby se děti v našich kurzech při výuce bavily a získaly ke sportovním aktivitám kladný vztah.

V Harfě bruslíme na kluzišti na střeše obchodního centra, v Šestce na vyhrazeném venkovním prostoru. V případě deště ve vybraných vnitřních prostorách obchodních center.

V naší in-line škole vaše děti naučíme:

  • Udržet rovnováhu na kolečkových bruslích
  • Jak správně padat a vstávat
  • Správnou techniku jízdy
  • Jak zatáčet, zrychlit i zabrzdit
  • Jízdu pozadu, přešlapování, slalom
  • První bezpečné přeskoky

Orientační časový harmonogram kempů

8:30 – 8:45 příchod dětí na určené místo
9:00 zahájení kempu, seznámení dětí, seznámení se s programem dne
9:30 – 11:00 1. tréninkový blok
11:00 – 11:30 svačina, odpočinek
11:30 – 13:00 2. tréninkový blok
13:00 – 13:15 vyzvedávání dětí rodiči

Omluvy a storno podmínky

Kemp lze bezplatně zrušit nejpozději do 15.5.2024. Při zrušení kdykoliv po 15.5.2024 (tedy od 16.5.2024), až do 15. dne před začátkem vybraného kempu, bude účtován poplatek ve výši 50% z celkové ceny. Pozdější zrušení (méně než 15 dní před začátkem vybraného kempu) je bez ohledu na důvod zpoplatněno 100% storno poplatkem.

Kemp lze kdykoliv bez udání důvodů omluvit a vybrat jednu z variant náhradního plnění: Účast v jiném volném termínu v průběhu prázdnin daného roku. Bezplatné převedení na jiného účastníka.

Zrušení registrace je nutné provést písemně na e-mail: info@monkeysgym.cz. Registrace je považována za zrušenou v okamžiku zpětného potvrzení ze strany organizátora.

Na kemp se registrujte ZDE

O prázdninách pořádáme i další sportovní kempy, více se dozvíte ZDE.

Máte ke kempu dotaz? Napište nám na info@monkeysgym.cz, odpovíme vám v nejbližší době.

Galerie k článku Prázdninový in-line kemp

In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp
In-line kemp